Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://mehmetrifatevyapteml.meb.k12.tr
Adres : AYAZAĞA MAH. 180. SK. MEHMET RIFAT EVYAP İ.Ö.O. BLOK NO: 4 SARIYER / İSTANBUL
VİZYON : Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden,alanında uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, üstün niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamak suretiyle mesleki ve teknik eğitim alanında önder bir kurum olmaktır.
MİSYON : Bilgi çağının getirdiği yeni ve kaçınılmaz gerçekler ışığında, çözüm ortağı kimliği ile kurumun ihtiyaçlarını görmek ve anlamak için yönlendirici ve yönetici çalışmaları danışmanlık esasları ışığında gerçekleştirmek ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu kalifiye teknik eleman gücünü yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Merkezi Sistem
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım : İETT Ayazağa otobüsleri, Okul-Zincirlikuyu Sabah-Akşam İETT Otobüsleri, Okul-Okmeydanı Sabah-Akşam İETT Otobüsleri, Okul-Sarıyer Sabah-Akşam İETT Otobüsleri, Vadistanbul-Okul-Ayazağa-Zincirlikuyu Minibüsleri, Okul Servisleri
Yerleşim Yeri : Ayazağa Mahallesi yaklaşık Elli bin kişilik nüfusu olan ve Sarıyer ile Şişli Arasında kalan bir yerleşim alanıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 7 km mesafedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :