İSTANBUL / SARIYER - Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Sayın veli, 25/10/2018 tarihinde, saat 15:45 te okulumuzun konferans salonunda siz değerli velilerimize yönelik verilecek seminere ve aynı gün yapılacak olan okul aile birliği seçimine davetlisiniz.

Ekm

Lise kademesindeki öğrencilere oyun tasarımı yaptırarak kodlamayla tanıştırmak

Ock

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı´nın koordinasyonunda ve Bakanlığımız Hayat Boyu öğrenme Genel Müdürlüğü iş birliğinde 22 Ocak 2016 tarihinden itibaren yürütülen ve 10 Ekim 2017 tarihi itibariyla sonlanan Türkiye de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-2 Projesi kapsamında hazırlanan Hayat Boyu Öğrenme Portalı "http://www.hbo.gov.tr" adresinde yayına sunulmuştur.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık.

Ara

MESLEĞİNİZİ EDİNİN, GELECEĞİNİZİ GARANTİ ALTINA ALIN

Kayıt için sizi en yakın Mesleki Eğitim Merkezine veya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bekliyoruz.

Ekm

Kali Kimya Firması Kimya Teknolojileri alanından lise veya yüksekokul mezunu bayan eleman aramaktadir.İş başvurusunda bulunmak isteyenler lab1@kali.com.tr ile irtibat kurabilir.