İSTANBUL / SARIYER - Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

İlçede düzenlenen 10 Kasım Atatürk´ü anma programına katıldık. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte tören alanında hazır bulunduk.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sarıyer etkinlik alanında ve okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Kerem Arslan ve Ünsal Görücü gözetiminde 40 öğrenci ile birlikte Marmaracık kampı gezisi düzenlenmiştir. Öğrenciler Zipline, tırmanış ve bazı spor aktiviteleri gerçekleştirmiştir.

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmeni Kerem Arslan gözetiminde 40 öğrenci ile İBB Marmaracık Gençlik Kampına gidildi. Yardımlarından dolayı Salih Bayraktar ´a teşekkürlerimizi iletiriz.

Eyl

İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST´e gidildi. Festivalde öğrenci ve öğretmenlerimiz havacılık gösterilerini, çocuk ve gençlere yönelik aktiviteleri, teknoloji girişimleri ve yatırımcılarının bir araya geleceği uluslararası girişim fuarını, teknoloji yarışmalarına katılan ekiplerin takım tanıtım stantlarını, teknoloji firmalarının marka tanıtım stantlarını ziyaret ettiler.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü ilçe törenine katılan öğrencilerimiz sonrasında Kıbrıs Gazisi Nuri Türkoğlu nu evinde ziyaret etti.

2018-2019 ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ STAJ BİTİRME SINAVI SINAV PROGRAMI

2018-2019 ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI SINAV PROGRAMI

May

Okulumuzda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen eğitim şenliği bu yıl da tüm branşların katılımıyla başarıyla yürütülmüştür.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi İsmail HAMULU ve iki Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimiz Teknoloji ve Eğitim Fuarında özel bir panelde konuşmacı olarak yer alacaklar.

Nis

Okulumuzda yürütülen Okul-Sanayi İş Birliği çalışmaları kapsamında Acerpro Insurtech Akademi açıldı.

Nis

Okulumuzda Kur´an-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlenmiştir , derece alan öğrencilerimiz okulumuzu temsil etme hakkı elde etmişlerdir.Ayrıca dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirilmiştir.

Nis

Hatemoğlu Ortaokulu lise tanıtım kapsamında okulumuza ziyarette bulunmuştur.Bölüm öğretmenlerimiz kendi bölümlerini tanıtıp öğrencileri lise tercihlerinde bilgilendirmiştir.